Labākais Tavai ikdienai, ko iesaka ārsti.

Dermastir Luxury Co Q10 Serum, 2x 10ml

(15)

35,00

Salīdzināt

Serums ar koenzīmu Q10, nodrošina efektīvu ādas apgādi ar skābekli, uzlabo ādas elastību un mitruma līmeni audos. 10ml * 2

Parametri:

Iepakojums / Tilpums

10ml x2

Kosmētika pēc nolūka

Intensīvai sejas ādas kopšanai

Kosmētikas veids

Serumi

Iegādājies preci

Papildus informācija:

Kosmētikas lietošana

Uzklāt serumu sejai, kaklam un dekoltē zonai un vieglām kustībām masēt, līdz tas pilnībā uzsūcies. Izvairīties no acu zonas. Uzklāt no rīta un intensīvākam rezultātam vēl dažas reizes dienas laikā. Uzglabāt istabas temperatūrā.

Kosmētikas sastāvs / formula

Didecene, octyldodecanol, cetearyl isononanoate, squalane, buxus chinensis, triticum vulgare germ oil, persea gratissima oil, ubiquinone.

Ņemiet vērā, ka produkta formula var atšķirties. Lūdzu, skatiet aktuālo formulu uz produkta iepakojuma.

Cita informācija

Dermastir Luxury serums ar koenzīmu Q10 nodrošina efektīvu ādas apgādi ar skābekli. Koenzīms Q10 ir spēcīgs antioksidants, uzlabo ādas elastību un mitruma līmeni. Dabīgs līdzeklis ar pretnovecošanās iedarbību.

Skābeklis ādai bieži ir vajadzīgs vairāk kā ūdens. Daudzos gadījumos, kad ādai enerģijas ražošanai nepieciešams skābeklis, klienti kļūdaini izvēlas lietot mitrinošos gēlus vai krēmus.

Koenzīms Q10 uzlabo šūnu apgādi ar skābekli. Šī vitamīnveida substance ir visu organisma šūnu sastāvā un ir atbildīga par organisma iekšējās enerģijas izstrādi. Katra cilvēka ķermenī esošā šūna uzņemto pārtiku konvertē enerģijā mitohondrijos pateicoties koenzīmam Q10. 95% no visas cilvēka ķermeņa enerģijas iegūti, pateicoties koenzīmam Q10.

Q10 ir svarīga loma elektronu transportēšanā mitohondrijos, Q10 ir spēcīgs antioksidants mitohondrijos un lipīdu membrānās, tas aizsargā organismu no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Q10 palēnina tauku un proteīnu skābināšanos, palīdz novērst DNK modificēšanos. Par cik Q10 ir organisma elpošanas ķēdes sastāvā, tas atrodas tieši tur, kur veidojas brīvie radikāļi – mitohondrijos. Šie brīvie radikāļi ir tie, kas veicina organisma novecošanos.

Alta Care serumā koenzīma Q10 sastāvs ir augstā koncentrācijā un tādēļ ļoti efektīvs sausai ādai novecošanas pazīmju aizkavēšanai.

Ieslēgts vakuumiepakojumā, produkts pasargāts no gaisa un baktēriju iedarbības. Serums ievietots flakonos ar caurspīdīgiem lodziņiem, un ir viegli saskatīt, ka gaiss tam nepiekļūst vispār. Ik reizi, nospiežot dozatoru, ārpusē nonāk tikai vajadzīgais seruma daudzums. Uz lodziņa ir arī atzīme, kura palīdz noteikt, cik daudz seruma nepieciešams vienai lietošanas reizei. Dermastir iepakojumā ir divi 10ml seruma flakoni. Šis daudzums ir pietiekams aptuveni divu nedēļu lietošanai vai ilgāk. Uz flakona iepakojumu neattiecas lidmašīnu šķidruma pārvadājumu ierobežojumi. Dermastir garantē, ka visas seruma sastāvdaļas saglabās savas īpašības līdz pēdējai lietošanas reizei, pateicoties tehnoloģijām, kas izmantotas iepakojuma radīšanā.

STARPTAUTISKĀS KONKURĒTSPĒJAS VEICINĀŠANAI
SIA “Flebomedika” ir noslēdzis 2016. Gada 16. Septembrī līgumu Nr.SKV-L_2016/785 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma « Starptautiskās konkurētspējas veicināšana » ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds